Goda nyheter för Buffalo Sabres: Skinner och Greenway kan återvända

Goda nyheter för Buffalo Sabres: Skinner och Greenway kan återvända

Buffalo Sabres har goda nyheter då nyckelforwards Jeff Skinner och Jordan Greenway förväntas vara tillbaka i Buffalo Sabres Tröja Vit till torsdagens match mot Toronto Maple Leafs. Detta är ett skott i armen för laget och ger fansen nytt hopp.

Jeff Skinner, en av Buffalo Sabres poängligaledare, har bidragit med 12 mål och 10 assist på 30 matcher den här säsongen. Han har missat de tre senaste matcherna på grund av en skada som han ådrog sig i matchen mot Colorado Avalanche den 13 december. Han var dock med i förstakedjan med Tage Thompson och Alex Tuch på onsdagens träning och visade god form.

Även en annan anfallare, Jordan Greenway, har gjort en lyckad återkomst med två mål och fem assist på 21 matcher den här säsongen. Han har missat de senaste nio matcherna på grund av en skada som han ådrog sig den 2 december mot Carolina Hurricanes. Hans närvaro på vänsterkanten tillsammans med Casey Mittelstadt och Zach Benson på onsdagens träning signalerade dock att han snart är tillbaka.

Vad betyder återkomsten av Skinner och Greenway för Buffalo Sabres?
Att Skinner och Greenway återvänder skulle vara en stor vändpunkt för Buffalo Sabres, särskilt under deras senaste kamp med konsistens. Skinners poängkapacitet och ledarskap i förstakedjan kommer utan tvekan att vara ovärderliga, medan Greenways fysik och förmåga att stjäla kommer att ge laget välbehövlig tuffhet.

Återkomsten av dessa två nyckelspelare ger Buffalo Sabres förnyat hopp inför en avgörande divisionsmatch mot Toronto Maple Leafs. Även om det återstår att se om Skinner och Greenway kommer att vara tillgängliga för morgondagens match, är deras deltagande i träningen verkligen goda nyheter som Buffalo Sabres fans är angelägna om att se. Låt oss alla se fram emot fler fantastiska prestationer från dessa två stjärnor när de sätter på sig sina barn nhl Tröja igen!

Connor Bedard: Blivande superstjärna i NHL
Connor Bedards “Michigan”-mål: Ännu ett ögonblick i NHL:s historia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories