Connor Bedard: Blivande superstjärna i NHL

Connor Bedard: Blivande superstjärna i NHL

Med det första valet i NHL-draften 2023 valde Chicago Blackhawks den unga och talangfulla spelaren Connor Bedard. Den begåvade spelaren har sin egen unika syn på spelet och tittar alltid på ligans elitspelare som en student som försöker lära sig av deras spel och införliva det i sitt eget hantverk.

För Bedard är det naturligt att fokusera på Edmonton Oilers superstjärna Connor McDavid. McDavid, som valdes i första rundan i NHL-draften 2015, har redan gjort nio imponerande säsonger i Edmonton Oilers Tröja och vunnit Art Ross Trophy sex gånger och Hart Trophy tre gånger. Bedard var full av lovord för McDavid: “Han är den bästa spelaren i världen och det är alltid så roligt att se honom spela. Relationen mellan honom och Leon (Draisaito, Oilers forward) är också fantastisk, vilket gör matchen ännu roligare.”

Blackhawks kommer att möta Oilers för första gången den här säsongen, vilket ger Bedard möjlighet att se McDavid på nära håll. I ligan leder Bedard Chicago och NHL:s rookies med 23 poäng (11 mål, 12 assist) på 27 matcher. McDavid, å andra sidan, leder Oilers med 36 poäng (10 mål, 26 assist) på 23 matcher. Matchen mellan de två toppspelarna var en av matchens höjdpunkter.

Bedard gjorde sin NHL-debut mot Pittsburgh Penguins kapten Sidney Crosby och noterades för en assist i matchen. Han fortsatte sedan att möta ett antal tidigare förstarundare som Juraj Slavkovsky från Montreal Canadiens, Austin Matthews och John Tavares från Toronto Maple Leafs, Nathan MacKinnon från Colorado Raptors, och Rasmus Dahlin och Irving Bauer från Buffalo Sabres. Bedard har haft fantastiska prestationer i flera av dessa matcher.

Förhoppningsvis kommer denna Connor Bedard i en Chicago Blackhawks Tröja att ge oss ett bra spel i de kommande matcherna. Bara så att fansen kan se om Connor Bedard är bra eller Connor McDavid är bättre.

Tre fantasy hockey fill-ins avslöjade av veckans NHL Fantasy EDGE-statistik
Goda nyheter för Buffalo Sabres: Skinner och Greenway kan återvända

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories