Tillbaka i matchen: Johnny Gaudreau och Blue Jackets resa för att anta utmaningen

Tillbaka i matchen: Johnny Gaudreau och Blue Jackets resa för att anta utmaningen

Johnny Gaudreau är tillbaka i Columbus Blue Jackets startuppställning efter den senaste matchen och säger att han är redo för en ny utmaning. Även om han satt på bänken under större delen av den tredje perioden i den senaste matchen, ser han inte upplevelsen som slutet på vägen och är övertygad om att han kommer att gå vidare.

För huvudtränaren Pascal Vincent är det förflutna det förflutna, och han är redo att arbeta med Johnny Gaudreau för att få sitt lag omorganiserat. Columbus har haft det kämpigt på sistone och måste börja leta efter ett genombrott från den här matchen, Pascal Vincent betonade värdet av Johnny Gaudreau som en nyckelspelare och uppgav att de två sidorna har haft en öppen och ärlig kommunikation.

Johnny Gaudreau går in på sin andra säsong i Columbus Blue Jackets Tröja efter att ha skrivit på ett sjuårskontrakt 2022. Han bidrog med 74 poäng på 80 matcher förra säsongen och avslutade med fantastiska 115 poäng med Calgary Flames. Han gjorde bara en poäng den här säsongen, den 2 november mot Tampa Bay Lightning.

Johnny Gaudreau erkände att Pascal Vincent försökte hjälpa sitt lag att vinna och att han själv inte spelade sitt bästa. Han betonade dock att resultatet i matchen inte definierar hela säsongen och att det idag är en ny dag mot ett starkt lag och att han ser fram emot att njuta av matchen.

Johnny Gaudreau och Columbus Blue Jackets har visat beslutsamhet och en positiv attityd inför utmaningar. Istället för att vara fastkedjade av tidigare förluster börjar de om med en förnyad känsla av målmedvetenhet NHL Ishockey Tröjor. Johnny Gaudreau tror på sig själv och ser varje match som en möjlighet att bevisa sitt värde. Samtidigt har huvudtränaren Pascal Vincent gett honom sitt förtroende och stöd och erkänt honom som en viktig medlem i laget.

Sam Reinhart gör två raka mål när Florida Cheetahs slår San Jose Sharks med 3-1
Buffalo Sabres Tage Thompson missar kommande match med överkroppsskada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close My Cart
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories