Sam Reinhart gjorde två raka mål när Florida Panthers slog San Jose Sharks med 3-1

Sam Reinhart gör två raka mål när Florida Cheetahs slår San Jose Sharks med 3-1

Sam Reinhart i en Florida Panthers tröjor fortsatte sin tidigare fantastiska prestation med back-to-back-mål för att hjälpa Florida Cheetahs till en 3-1-seger över San Jose Sharks på tisdagen.

I slutet av den första perioden hade MacKenzie Blackwood gjort 15 enastående räddningar. Men på ett gynnsamt tillfälle efter 8:30 i den andra perioden gav Fabian Zetterlund San Jose ledningen med 1-0 när han fick en passning från William Ecklund från baksidan av nätet.Sam Reinhart utnyttjade ett långskott från Oliver Ekman-Larsson efter 15:23 i den andra periodens returmål för att hjälpa Florida att ta en 2-1-ledning.

De rödtröjade Florida Cheetahs kvitterade dock snabbt. Med 9:48 kvar av den andra perioden fick Carter Verhaeghe en passning från Matthew Tkachuk och tryckte upp pucken i nättaket till 1-1.

Trots att Florida Cheetahs kapten Aleksander Barkov inte kunde spela i matchen på grund av sjukdom, avslutade Anthony Stolarz med 27 fantastiska räddningar i målet medan Matthew Tkachuk bidrog med två assist, prestationer som hjälpte hans lag att säkra segern. Trots oddsen visade Cheetahs stor styrka överlag.

I slutändan gjorde Kevin Stenlund mål med två sekunder kvar av den tredje perioden och fastställde slutresultatet 3-1. Den här matchen visade Florida Cheetahs övergripande styrka och lagarbete, liksom San Jose Sharks ansträngning och kamp i spelet, eftersom de i sina NHL Ishockey Tröjor är på uppdrag att delta i varje scrimmage!

Denna vinst är en stor milstolpe för Florida Cheetahs, både Sam Reinhart och resten av laget arbetade bra tillsammans i denna match och inte bara det de utförde mycket bra. Även om San Jose Sharks har haft vissa svårigheter i början av säsongen, har de fortfarande styrkan i djupet och kommer att fortsätta att sträva efter seger. Florida Cheetahs kommer att fortsätta att bygga på den här segern, fortsätta att förbättra sina prestationer och anta utmaningen i framtida matcher.

Pittsburgh Penguins kärntrio sätter rekord i nordamerikansk idrottshistoria
Tillbaka i matchen: Johnny Gaudreau och Blue Jackets resa för att anta utmaningen